21 d’ag. 2009

Arashi en concert!

Ja fa dies que no actualitzava el post. Però es que les bones notícies es fan esperar.

JA TINC ENTRADES PER ANAR A VEURE ARASHI A L’ESTADI KOKURITSU DE TOKYO!!!!

És la gira del seu 10è aniversari, i l’Elphaba, la Zelgadiss i jo, és a dir
THE AIBA TEAM, no ens ho podiem perdre! Serà el millor concert de la meva vida (ho sento, Mika, però em sembla que et superaran) i ens ho passarem de conya!


Mireu, mireu, en breu jo seré una d’aquestes japoneses, una de la multitud que estarà emocionada al concert, amb els meus uchiwas saltant i cantant!




El vídeo és de l’any passat al
Kokuritsu Stadium, on anirem en breu a veure’ls! I la canço és “Hadashi no Mirai”. Aquí no es veu del tot l'espectacularitat del que és estar en un concert d'aquestes magnituds, però ja us dic que fliparé en colors!


Ha costat moltíssim aconseguir-les, tant d’esforços com de pasta, però no vull parlar del tema perquè ja tot plegat em cansa i no val la pena capficar-se. No em pensava que tot plegat seria tan llarg i dur... però... fora les males vibracions i els problemes! Ara ja tenim les entrades!

A gaudir d’aquest magnífic, meravellós, fantàstic, al·lucinant i irrepetible viatge cap a Tòkyo! Konbini!!!

14 d’ag. 2009

Divendres!

Konbanwa!

Doncs res, em sembla que no m'acaba de convèncer el Yamapi's Style en el meu blog.
És una mica "rollo"...

I em passa igualment com sempre, no sé què dir! Tornaré a la normalitat. Sort que ja és divendres! jejeje

Ja tinc ganes de marxar de vacances. Estic super nerviosa! Serà genial! Només queden alguns petits/grans temes pendents (entrades!!!!!), però segur que tot anirà bé!

13 d’ag. 2009

Dijous normal

Konbanwa!

Res, el meu MAC ja està en reparació... millor no hi penso... però espero que no tardin gaire en solucionar-ho... tot i que segur que ni de conya està abans de que marxi de vacances, i dubto que ja estigui quan torni... quina merda!!

Avui he tornat a estar liada amb el pis de ma germana. Sembla que ja no queda gaire per fer, i està quedant molt xulo!!!

M'ha donat per menjar ensaimades. No puc parar de menjar-ne! M'encanten! Això sí, s'ha de reconèixer que com les de Mallorca no n'hi ha cap!


Engreixen que no vegis, però són tan bones! I amb tot el sucre per sobre... mmmm nyam nyam!

12 d’ag. 2009

Merda de Dimecres

Avui no sé perquè m'he llevat.

Semblava que seria un dia xulo. Al matí he anat a l'òptica a fer-me les lentilles noves.
Després, he anat a dinar amb les meves germanes a un japonès.

Fins aquí molt bé, però... avui se m'ha espatllat el meu MacBook Pro.
Tinc mala sort. No s'espatllen mai, doncs mira, a mi si.
Segurament és per culpa de la targeta gràfica. Van fer una partida de MacBooks Pro defectuosos, i el meu pertany a aquesta partida, o almenys això creuen els tècnics. Jo n'estic segura. Almenys això espero, perquè sinó em tocarà mooolta mooolta pasta.
Ara tinc uns merders... tot ho tenia allà. No he perdut res, però no hi puc continuar treballant fins que m'ho arreglin... i pot passar mooolt de temps. Joder, sóc autònoma, sense el meu mac no puc treballar, per tant, tampoc puc cobrar!! No és just!!!






Estic molt deprimida, perquè em fastidia tots els meus plans, la meva feina, els meus projectes pendents, els muntatges que estava fent... prefereixo no pensar-hi perquè em dóna molt mal de cap.


El tema és molt llarg, però demà l'he de dur altre cop a un altre servei tècnic perquè se'l quedin... a veure com acaba el tema... espero que bé, sisplau!!!

11 d’ag. 2009

El més destacat de Dimarts

Konbanwa!

Avui és el meu Sant!
Felicitats!!!

M'agrada celebrar-tot, i el meu sant també!

He estat parlant amb l'Ada per telèfon durant 1h i 48min! Feia com dues setmanes que no parlavem com toca, i ens haviem de posar al dia, no?

Crec que avui he escoltat almenys 15 cops "We are golden" de Mika! És genial!!! Li dedicaré un altre post un dia!

10 d’ag. 2009

El més destacat de Dilluns

Konbanwa!

Estic esgotada! Morta! No puc amb la meva ànima!
Només he estat a casa 1h per dinar i prou!
Ma germana ha tornat de les seves vacances i l'he acompanyada a Ikea i després al seu nou pis.

Entre mil coses que he fet (que no descriuré perquè només de pensar-ho ja em canso) he muntat aquest moble:



Tinc les mans destrossades de posar tans claus i unir tantes peces! Però queda molt xulo!!!

Ah, a més, tot ho hem fet amb el meu cotxe conduint jo! Genial!!!
Un dia esgotador!!!!

9 d’ag. 2009

Yamapi's Style

No sé como podéis escribir tantos posts sin ningún problema.
Yo me quedo sin ideas muy fácilmente y no sé nunca que escribir.
O pienso demasiadas cosas, me colapso intentado organizarme y al final no escribo nada.
Así que voy a hacer una pequeña prueba.
Será temporal, eh?
Os explico.

Siempre leo los posts traducidos que escribe Yamapi y me encantan! Y me parto siempre!
Son cortitos y simplemente explica algo que haya hecho durante el día y se queda tan pancho. Mola cuando adjunta alguna foto, o simplemente dice que no sabe qué escribir. Y usa ese vocabulario extraño... que digo yo que es problema de la traducción, no de su texto, que seguro que escribe super bien! (es Yamapi, por dios, todo lo hace bien!)
Así que durante una semana, empezando el lunes, haré lo mismo. Cada día escribiré un post pero será al Yamapi's Style!


Lo sé, no será lo mismo, no soy Yamapi y mi vida no es tan interesante como la suya y no interesa tanto, no tengo millones de fans repartidas por todo el mundo. Reconozco que no es lo mismo saber que Yamapi ha estado todo el día entrenando a baloncesto y sudando... (que gran imagen, por dios!) y esforzándose y currando como un loco, y que luego ha comido sushi, que lo que pueda escribir yo... pero probaré de escribir así, a ver como me va el tema!

Después de esta semana, supongo que ya volveré a escribir más normal, o mira... no sé, iré alternando, quien sabe! Pero... como me inspira Yamapi!!


Lo sé, las fotos son gratuitas, pero molan eh? ^_^

3 d’ag. 2009

Llibres de japonès i Japó

Ja fa unes setmanes que en Joan em va regalar aquests llibres!

Aquests dos encara no els he utilitzat. Però l'Elphaba ja sap que ens els vam estar mirant per internet. Me'ls he mirat per sobre, però estan guais! A més, és genial que estiguin en català! El llibre de "teoria" està en català. El d'exercisis està en castellà perquè no el va trobar en català.
Encara haig d'acabar de passar a net els apunts del curs intensiu de japonès que he fet al juliol, però després em posaré a mirar aquests, a veure si me'n surto!!!
I l'altre llibre que també em va regalar el Joan és:

Ja vaig llegint el blog de Kirai sovint, però està guai tenir-lo en paper. Moltes coses ja les sabia, com no, perquè estic super mega empapada de cultura japonesa, però està guai tenir-lo. Me l'he llegit en dos dies. I això que només he llegit una mica al bus i després abans d'anar a dormir.
Moltes gràcies pels regals! Ja t'ho vaig dir, però ho repeteixo: no calia home! No tenies cap motiu, però s'agraeix molt! ^_^
Ja tinc moooltes ganes de marxar!! Ja començo a estar nerviosa... no pot ser això! I... encara no tenim entrades pel concert d'Arashi!! Ai ai ai... a veure si tenim sort!