24 de març 2010

Kick Ass!

Yeah!

M'encanta aquesta nova cançó del Mika!! Kick Ass! I el videoclip és genial. Mireu:



La cançó pertany a la banda sonora de la pel.lícula amb el mateix nom,
Kick Ass, que se suposa que s'estrena a mitjans d'abril. Ja tenia ganes de veure-la, però des de que sé que el Mika ha col.laborat en la música... encara més! (Ja sabeu que sóc dèbil, jejeje). Us deixo el trailer per si no sabeu de que va.




22 de març 2010

Unas medias ya nunca serán lo mismo!



Este es mi pequeño homenaje al programa Arashi no shukudai-kun (嵐の宿題くん) que se ha acabado hoy.


Os suenan estas imágenes, no?
Cuantas veces se han puesto medias en la cabeza?! Yo creo que ya son incontables.

Así que... se me fue la olla... jajaja pero quería experimentarlo en primera persona!


Sólo tenía esta media azul para usar (porque ya estaba medio rota) y lo hice hace meses... lo podría hacer hoy de nuevo, pero... va a ser que no... ya es suficientemente vergonzoso como para repetirlo!

Realmente... cualquiera queda chungo con una media en la cabeza!! No sabéis como te oprime eso! jejeje No podía casi ni abrir los ojos!!

Pues nada, ya me puede retirar porque me da miedo verme en esta foto, jaajaja

Pero estoy muy triste de que haya acabado este programa que ha dado tan buenos momentos en la televisión nipona! Y con el que nos hemos reído tanto!!!

Elphaba y Zelgadiss han hecho unos posts sobre el tema que valen mucho!!

17 de març 2010

~ initiative ore~

Porqué sé que este vídeo le molará mucho a Elphaba! (es que lo tenía que poner!!!)



Initiative, Ore (イニチアシブ、俺)

A ver, que os cuento, para que sepáis de que va el tema. Este es un vídeo de los extras del dorama The Quiz Show 2. En el dorama, uno de los invitados al concurso es este hombre Andou Kousuke (interpretado por Aikawa Sho -sí, el de Kurosagi-), y se supone que es un cantante famoso y tal. Es el clip de la canción "Initiative, Ore", del grupo (falso, por supuesto, porque llega a ser real y me da algo!!) Band of Color, del que formaba parte.

Como es posible que sea tan malo? Es que lo encuentro super cutreee! jejeje Es que solo de verlo, no sé, me da algo raro... jajajaja Pero... reconocedlo, ya estáis cantando:

“chibu chibu chibu chibu chibu chibu chibu chibu chibu~ initiative ore~ initiative~ ole~!”

A ver, para los no entendidos en englishjaponés: “initiative”, o sea “inichiachibu” (イニチアシブ) o sea, el “chibu” de la canción! jajajaaja Y bueno, el "ore" (俺 es おれ) (que significa yo, pero que es más informal y lo usan los hombres), o sea... OLÉ! (porque si tiene un estilo a lo español mola más, no?)


8 de març 2010

Let it snow!

Què ha passat avui quan m'he llevat a les 10.30h després de veure els Oscars?
Doncs que començava a nevar!!!!
És realment molt estrany que nevi a Barcelona, però avui ho ha fet, i molt!!

I en poques hores, la neu ja era mooolta!! Mireu:


Ho sento, he fet tantes fotos que al final n'he seleccionat vuit i les he posat més juntetes per no passar-me. Cliqueu per fer-les grosses i veure-les millor.
Si fins i tot han suspès el servei d'autobusos, i no m'estranya, perquè un fins i tot ha xocat amb un arbre... i els cotxes relliscaven i no podien avançar... per flipar!!


No he pogut evitar fer un mini vídeo mentre passejava pel barri. Es que a sobre de nevar, feia un vent espectacular! I no parava de tronar i llampaguejar! Una por...




Però jo estava super happy!! M'encanta la neu!! Es nota, oi?



5 de març 2010

Bombons!!

Les meves amigues japoneses van venir a dinar a casa meva la setmana passada.Va estar genial!!!

I com que són un encant, em van dur xocolatines per les postres!!! Ah, i una ampolla de cava. Mireu mireu:


Així que aquest cop us ensenyaré una mica com eren les tres caixes de bombons, que em sembla que encara no havia parlat de xocolata al meu blog!



Aquests són uns bombons de França.
Són realment els típics bombons, amb fruits secs i diferents tipus de xocolata amb llet a dins. Estaven súper bons!!!


Aquests altres són japonesos!!! Són de la ciutat de Kobe. A que són macos? Realment era xocolata, i de la bona. Quan vull dir xocolata em refereixo a que era només xocolata, sense cap fruit sec, o sabors especials. Però estaven realment molt bons!


I per últim, uns bombons catalans, concretament d'Oriol Balaguer.
Per qui no conegui aquest home, a més de poder consultar la seva web, us diré que també té obert un establiment a Tòkyo!! Si es que les meves amigues ho tenen tot pensat! Sempre els havia volgut provar, i tot i ser català, me l'han hagut de regalar unes japoneses! jejeje

La veritat és que em van agradar molt aquests. És més aviat innovador i fa bombons amb molts sabors diferents.


N'hi havia de cafè, però també de safrà, de cardamon, de pera williams, de 7 espècies, de kikos, de yuzu, i un llarg etc. N'hi ha un de súper bo i curiós que es diu mascletà. Quan te'l poses a la boca "explota" jejeje (és perquè té peta-zeta a dins!).

Ja no me'n queda cap, i m'han durat força dies perquè me'ls he anat menjant de mica en mica, dos cada dia aproximadament, i també n'he donat a la meva família, que també els encanta la xocolata.

Ah, avui dia 5 de març és el meu aniversari!! Així que m'autofelicito amb el vídeo de Happy Birthday dels NEWS!! (No sóc gens original, ho sé, però em mola molt aquest PV!!!)