24 de set. 2009

Petites grans compres (I)


Aquestes són algunes de les petites grans compres que he fet a Tokyo. Dic algunes... perquè aquesta és la primera part... faré un post amb algunes xorradetes més que m'he comprat!!


DRAGON BALL

Alguna coseta de Bola de Drac m'havia de comprar, i que millor que aquesta samarreta! És super graciosa i m'encanta!!! Si hagués trobat més coses guais i barates, ja us dic jo que ara serien meves, però tampoc hi havia gran cosa.


NEWS 24 HOURS TV

Vam coincidir amb la marató de les 24 hores de televisió que aquest any presentaven els NEWS. No podia ser menys i jo també volia una samarreta com la que duien ells!! Ehem... vull dir, volia col.laborar a la causa.... És genial! A més, aquest any el disseny era de Pixar. Són com els globus de la peli Up!






RUSS-K

Gràcies a NEWS coneixem aquesta marca de roba. Tenen unes coses xulíssimes, i després de veure els seus anuncis i entrar a les botigues, no vaig poder evitar comprar-me alguna samarreta! El que no sabia és que justament em vaig acabar comprant la del Shige! Just el que menys m'agrada, jejeje Però segueix sent molt xula la samarreta, no creieu? Us deixo també amb l'anunci de TV... sugoi!




祭 (MATSURI) AKA "TRAJE DE FIESSSHHHTA"

Aquesta camisa és molt típica al Japó. Se la posen per celebrar les festes, és a dir, matsuri (祭). Realment no estava a la meva llista de compres, però la Zelgadiss se la va comprar... i no vaig poder evitar comprar-me-la també! És genial! I és una frikada total, perquè bàsicament em vaig decidir a comprar-la per culpa de l'Ohno i del Tegoshi! Sinó mireu...





LAST FRIENDS MUGS

Això ja no és roba! Són les tasses que surten al dorama Last Friends, és a dir, ラスト・フレンズ. Ja feia temps que me les volia comprar, però per internet em demanaven un ull de la cara. Així que quan vam anar a Fuji TV, vaig aprofitar i me les vaig comprar totes!! Les de tots els personatges! La que em mola més és la del Takeru (el personatge que interpreta l'Eita) i ja és meva!!! Mireu que maques!!


Properament, més!!!

5 comentaris:

  1. XDDDDDDDDDDD me parto con tus fotos de compras. Las tazas parecen más grandes que tú. Aun no sé cómo pudiste traértelas todas.
    Yo tengo las camisetas Russ-K de Koyama y Massu

    ResponElimina
  2. Jajaja Tardé lo mío en hacerme las fotos con mis compras, pero me gusta el resultado! Sobre todo que estén las mías con las "originales"!

    jajaja es que la tazas son grandecitas, pero me molan mogollón! Cada día desayuno con una diferente! Y yo también alucino en como me las traje todas. Si es debo tener un bolsillo mágico como Doraemon! ;-)

    ResponElimina
  3. Pippin Ohmiya-Koyama26 de set. 2009, 2:29:00

    Me he partido el culo leyendo esto y tus justificaciones de todo. XDDD

    La camiseta de bola de dragón me gustaba hasta a mí y eso que jamás vi la serie, pero era un puntazo.

    Las camisas de fieshta al poder!!!(La tuya es distinta a la mía, que lo sepas)


    Diox, la tuya es de Shige???? :-P
    Yo sigo sin saber de quien es la camiseta azul que yo me compré, si es igual el diseño que la de koyama ¿por qué es azul en vez de roja? ?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿

    JODER NOS TENÍAMOS QUE HABER COMPRADO MÁS!!!!! MÁAAAAAAS!!!!

    Si vamos algún día a tu casa me dejas desayunar en la taza de Eita?? Como me engañeis y me deis la de la z*rr* y g*arra de Masami os parto la cara a las 2. XDDDD

    ResponElimina
  4. Joder, Clara, qué gran idea. Si algún día se da el caso, le das a elegir taza, como Indiana Jones eligiendo el grial en La última cruzada XDDDDD. Si coge la de Masami me meo.

    Yo tampoco veía Dragon Ball y me compré la camiseta! XD Es que era muy chula.

    ResponElimina
  5. jajaja que pasa, mi camiseta Russ-K es de Shige. Quien es Shige?! jajaja Pero si, nos tendríamos que haber comprado más! Quiero más!!

    En serio que tu camiseta de Fieshta es diferente? Ya me fijaré en la fotos. No me había dado cuenta, pues!

    jajaja queremos que Leyre escoja la taza de Masami! Queremos que coja la de Masami! ;-P jajaja

    ResponElimina