30 de jul. 2011

De concert a Milano

De tant en tant ens agrada improvisar.

I un dia, de cop i volta, amb l'Elphaba vam dir, i per què no anem a veure a Take That? Bé, ho va proposar ella, però no negaré que la idea ja havia rondat pel meu cap. L'ideal per mi hagués estat anar a Londres, però ja estava tot més que super venut. Així que, com que desafortunadament no actuaven a l'estat espanyol, la següent ciutat més propera era Milano. I... en una tarda ja ho teníem tot preparat!

Vam trobanr un vol de Ryanair a bon preu (jo des de Barcelona, ella des de Sevilla), un hotelet ben situat per dormir-hi una nit (en realitat poques hores), i com no, entrades pel concert.

Faré un resum breu del dia, que tampoc donava per més!

Després de trobar-me amb l'Elphaba a l'aeroport, vam agafar el bus i vam deixar les coses a l'hotel. En un moment ja vam arribar a la zona més turística de Milà, ja que tampoc teniem gaire hores per voltar.


Vam dinar a les Galeries Vittorio Emanuele.

 

Vam visitar el Museu de l'Scala, l'òpera.


El gelat, obligat fer-ne a Itàlia i més amb la calor que feia!!


I per acabar amb la visita turística, tocava pujar al Duomo!


   















































Ja només quedava agafar un tramvia i un bus i plantar-nos a l'estadi San Siro! 
















I veure els grans Pet Shop Boys (molt i molt grata sorpresa quan vam saber que actuarien!!). Ho van fer genial, cantant durant uns 45min (que es van fer súper curtets) alguns dels seus grans èxits. 


I després, les estrelles de la nit: Take That!!


L'estadi estava ple a rebentar. Va ser un concert genial!! Ja sabia que el Robbie està com una cabra, però ara  ho sé al 100%! Això sí, és un home espectacle! Era la primera vegada que els veia en concert i em van encantar en directe! Tots ells! Sempre m'han agradat però no he estat fan fan des del principi. Escoltava les seves cançons i tal, però aquest últim disc m'encanta! Això sí, van cantar tant temes nous com molts dels seus clàssics.


Serà que tinc debilitat pels grups maculins... ;-D


6 comentaris:

  1. No me lo puedo creer ¡has actualizado XDDD! No se puede negar que pasasteis un día maravilloso y una noche aún mejor ¡hmmm, esos Take That! (ahora tienes que contarme el de Bon Jovi ;-P)

    ResponElimina
  2. Fent al salt a Arashi!!! això no pot ser. Què diran els japonesos?? Molt xules les fotos.

    ResponElimina
  3. ¡¡Qué guay!!Un viaje corto pero muy intenso e interesante (tenía la esperanza de que Robbie no estuviese tan loco pero por lo que dices ya veo que no XDDDD)

    ResponElimina
  4. Geno, sí, he actualizado, pero no te acostumbres mucho... jajajaajja

    Xavi, els japonesos no diran res i si diuen algo diran: que guapos aquests britànics, jejejeje

    Rousi, sí, corto pero intenso. Y sí, Robbie realmente está loco, pero... mola mucho! jajaja És lo vale! jajajaa

    ResponElimina
  5. Robbie está como una puñetera regadera.
    Y a mí en verdad no me importa mucho que no hayan actuado en España. Para empezar hubiera sido en Barcelona y Madrid, que ya las conozco, y de esta forma he tenido ocasión de conocer un poco una ciudad nueva en un país nuevo para mí. Y después, teniendo en cuenta donde vivo, me tengo que desplazar de todas formas y hacer noche fuera de casa, y siendo en Milán, me ha salido más barato que si hubiera sido aquí.

    ResponElimina
  6. (No me había dao cuenta de que esto estaba aquí)

    Tuvisteis una escapada cortita, pero más que bien aprovechada, sí señor. Os dio tiempo a hacer turismo (normal y del gastronómico), a comer helado y por supuesto a ver a los Take, que era de lo que se trataba.

    (Robbie se ha metido de todo estos últimos años, lo raro sería que NO estuviera loco. XD)

    Os paso este link que han puesto en la pagina oficial:

    Take that Milan

    Venga, y ahora a aprender mucho japonés y a pasarlo bien!!!
    (Si puedes traeme una foto de Nakamaru de Takeshita dori) ;-P

    ResponElimina