17 de nov. 2010

ARASHI mini radish!

Al 2009, quan vam anar al Japó amb l'Elphaba i la Zelgadiss, com ja sabeu, vam anar al concert d'ARASHI: Anniversary Tour 5x10.

Vam comprar força goods de la gira (no tants com haguessim volgut), però jo vaig veure aquesta bosseta, i sense saber què era, la vaig comprar.Quan la vaig tenir a les mans, vaig poder veure l'etiqueta que tenia penjada i vaig entendre (gràcies a que estava en anglès i tenia una fotografia) el que era: mini raves o ravenets.


No tinc ni idea perquè vénen raves com a merchandising d'un concert. És molt estrany, oi? Però jo vaig caure i m'ho vaig comprar. Hi havia una mica de terra i les llavors per plantar-ho. També suposo que explicava què s'havia de fer però estava tot en japonès, així que ni idea!


El tema és que fins fa uns mesos no els vaig plantar - sí, ha passat més d'un any... sóc un cas!- Però al final me'ls ha plantat el meu tiet a casa seva, que té més espai i té jardí, no com jo, que per tenir no tinc ni balcó ni terrassa. Mireu què macos!!


Així que l'altre dia, ja estaven força grandets, i vam decidir arrencar-ne alguns. Em va fer molta gràcia!!! Són els meus ravenets d'Arashi!!! Portats directament del Japó, però no de qualsevol lloc, d'un concert d'Arashi!! jajajaja


Així que ens hem vam menjar uns quants, que vam afegir al pica-pica del dinar, i he de dir que estaven molts bons, tot i que no tothom es va atrevir a menjar-los!


A veure si segueixen creixent o què, perquè no tinc ni idea si duraran gaire. Però almenys els he pogut plantar, han crescut, els he arrencat i els menjats! Tota una experiència!!!

6 comentaris:

 1. Jajajjaa, recuerdo que lo habíais contado. Si es que cualquier cosa sirve de merchandising. Al menos te crecieron y te alimentaron. Si es que lo no hagan estos chicos por nosotras, XDDDD

  ResponElimina
 2. Bueno, por lo menos te han salido y todo y has podido comerlos. Aunque sigo sin entender qué leches pintaba eso como merchandising... al menos que hubieran sido semillas de daikon, que es como más japonés, ¿no?

  ;-P

  ResponElimina
 3. Cómo no iban a estar buenos!!! jejeje
  La verdad es que sí que resulta un merchandising un poco extraño.

  ResponElimina
 4. XDDDD Me parto. Pues sí que han salido buenos los rabanitos de Arashi. No se puede decir que no sean originales, no.
  Aquí estoy yo con mis tiritas de Arashi de este año, que estoy segura de que no usaré en el caso de que me haga alguna herida. Me daría pena!! No como las chicas esas en el concierto, que llevaban una cada una puesta en la nariz XDDDDDDDDDDDDDD.

  ResponElimina
 5. Bueno el daikon y el rábano son de la misma familia... y al ser más peques debían pensar que era más fácil para que las fans lo plataran, no sé... Sigo sin entender el qué de tener esto como merchandising...
  Pero estoy muy orgullosa de mis Arashi rabanitos!!! Les tendría que haber puesto nombre, jejejje
  Yo de tiritas de este año me acabé comprando dos, así unas las puedo guardar y otras usar... aunque no me atrevo a usarlas, son tan kawaii!!!! Las del concierto si que molaron! Muy buena idea!!!

  ResponElimina
 6. Com flipo! Era ja lo últim que pensava que es podia trobar en un concert! Estan com una cabra aquests japos, però molt molt molt! I tu més per comprar-ho! I jo em demano: hi ha algo que no venguin en un concert d'Arashi? Es que flipo flipo amb les tovalloles, els pai-pais, etc etc etc. FLIPANT!! jajjajjaa! I la tia se'ls menja! Encara sort que només en vas comprar un sac! Ai senyor!!

  ResponElimina