19 de maig 2011

Barbies de llaminadures

Una de les coses que no m'hagués pensat que faria fent per un casament és un pastís de "chuches". Però ho he acabat fent!

L'Ada em va demanar fer dos pastissos per donar a dues nenes, la Carla i l'Èlia, el dia del seu casament. Vam estar pensant, mirant fotos, preguntant... i ens va agradar una idea que vam veure per internet: fer una barbie amb el vestit de "chuches". Bé, amb la faldilla de llaminadures! No puc evitar-ho, sempre he dit "chuches"... ja sé que no és correcte, però...

Així que mica en mica, vaig anar fent. Primer vaig mirar on podia trobar proxepan, quines "chuches" eren més barates, on podriem comprar les barbies... 

Al final vaig acabar comprant el porexpan a Servei Estació, i apa, a casa a donar-li forma... És realment cansat anar foradant el porexpan! Més que res perquè s'enganxa per tot arreu! Però va ser divertit fer-ho!

Després vaig anar a comprar "chuches" i l'Ada es va encarregar de comprar les barbies.

Per poder posar bé les "chuches", vaig posar a sobre del porexpan paper film, perquè sinó diguem que és una mica brut enganxar menjar directament al porexpan, i la cosa bona d'aquests pastissos és que et puguis menjar el que hi ha, no?

Després també vaig descobrir que una barbie era una mica més gran que una altra i vaig haver de fer uns afegits amb cinta adhesiva, perquè sinó quedava la pobre barbie mig nua, i tampoc era plan.

Un cop començava tot a tenir forma, es va tractar de començar a clavar...
Un cor per aquí, un núvol per allà, un cuc, un ou, una coca-cola, unes quantes mores, unes tires de maduixa...  

Més o menys es va posar com es va poder, amb no gaire imaginació, perquè tampoc tenia tan material per triar... 

És curiós quants escuradents pots arribar a utilitzar!! I com costen de tallar els maleïts! Sort que ja tenia el material adequat per fer-ho i em va anar perfecte! Ho tenia tot controlat!  
Total, que vaig acabar fent dues barbies de "chuches" que van servir de regal per la Carla i l'Èlia en el casament de l'Ada. No vaig pensar en fer la foto final, embolicades amb paper transparent i uns llacets vermells... 
Però ja us dic jo que van quedar prou maques! I quan les nenes van obrir les bosses, feia una olereta boníssima! I crec que realment els va fer molta gràcia. Així, a més de tenir llaminadures, també es van quedar amb el regal de la barbie i poden jugar amb elles encara ara.

Crec que va ser una bona idea i en el fons va ser divertit fer-ho! Així que si mai ho voleu provar de fer, és fàcil, no us preocupeu! Sembla més del que és.

3 comentaris:

  1. Yo no soy mucho de Barbie, ya sabes que me mola más la Nancy pero estas Barbies me encantan ¿por qué será? jajajajaj

    ResponElimina
  2. Geno, en el fondo fue Barbie como podria haber sido Nancy o cualquier muñeca de los chinos, jejeje Pero estaban de oferta y las Barbies, aunque ya sé que eres de Nancy, molan! jajajaja Y sí, así de dulces ya te digo que no les hubieras hecho un feo... jejeje

    ResponElimina
  3. hummmm que ricas!!Ricas de guapas que han quedao y sabrosas jejje

    ResponElimina