12 d’abr. 2012

Exposició d'Arashi ni Shiyagare「嵐にしやがれ」a la NTV


Ja vaig visitar la NTV per veure l'exposició de Kaibutsu-kun, però també volia veure la d'Arashi ni Shiyagare 「嵐にしやがれ」. Aquell dia la cua era molt llarga, i ja vaig fer-ne molta. No em donava temps per veure-les totes dues, així que vaig tornar-hi un altre dia.La cua era immensa!! Començava al carrer i tot!


 I el temps d'espera era de... Sí, 120 minuts! 2 horetes de res!!


Així que vaig dinar un sandwich boníssim mentre feia cua. I vaig seguir fent cua....


I més cua....


Fins que ja començava a veure una mica on estava l'entrada. 


I llavors ja gairebé em tocava! Però almenys havien posat un televisor amb imatges del programa Arashi ni Shiyagare per anar distraient al personal.


Aquí vaig estar intentant parlar una estona amb la noia que estava a la porta, just abans d'entrar. Li va fer molta gràcia que m'agradés Arashi i que hagués anat a veure l'exposició. Em va preguntar si eren famosos a Espanya, i jo li vaig dir que en realitat famosos no són, però que tenen moltes fans gràcies a internet. 

Llavors ja em va tocar entrar i jo, il·lusa, pensant-me que era una exposició... Només em vaig trobar amb això:


Sí, les cadires on suposadament s'asseuen ells en el programa, i que vaig tocar i retocar per si de cas... ;-P

I després unes fotos de cadascú tamany gegant.


Bàsicament es feia cua per fer-te una foto sentada amb ells de fons. I clar, després de tantes hores, em van fer la meva!


I ja està. Això era tot. 2 hores per fer-me una foto sentada amb un cartell de fons. Que sí, que era d'Arashi ni Shiyagare, i que se suposa que eren els seus seients, però dues hores... El que dic sempre, la vida del fan és molt dura!!! Pero hubiera sido genial tener a todo el Aiba Team sentado en estas sillas, a que sí? Nos lo hubiéramos pasando en grande esperando en la cola y luego para sacar la foto, pensando en donde se sentaría cada una... jejeje La hubiéramos liado!! 

4 comentaris:

 1. Jajajaja, pues si que hubiera molado estar todas. Eso sí la espera en la cola se alargaría mientras decidiamos el mejor orden para sentarnos, jajajajja

  ResponElimina
 2. Ya ves, estando todas fijo que el rato haciendo cola hubiera pasado volando! Y como digo, la habríamos liado! ;-)

  ResponElimina
 3. Hubiera sido gracioso, pero bueno, aunque me hiciera gracia sentarme donde Sho ha apoyado previamente su magnífico culo, la exposición es un gran timo, vaya. Si supiera previamente lo que iba a encontrar, ni de coña espero dos horas para eso.

  ResponElimina
 4. Si hubiera estado ahí y me hubierais hecho sentarme en la silla de Ohno, probablemente hubiera salido en la foto tapandome la cara y con cara de verguenza(ya sabeis que yo soy muy de pasar apuro, aunque luego la frikada la haga igual...)
  Pero es verdad, la exposición tiene como bastante poco interés o como yo diría: "un alto contenido en no contenido". Desde luego estos nipones hacen exposiciones con 4 mierdas... al final solo vas x la frikada, porque realmente... No tiene na! ¬¬

  ResponElimina