5 de nov. 2012

Saló del Manga 2012

Com cada any, he anat al Saló del Manga de Barcelona.


Aquest any, però, era el primer que es feia a la Fira de Barcelona, i no a La Farga de L'Hospitalet.
Sí que hi havia més espai, i s'ha notat, però en alguns espais, entre stand i stand, els passadissos seguien sent estrets i costava passar-hi.


I més o menys, com cada any, ha estat el mateix, excepte que el Saló aquest any ha dedicat més importància a la gastronomia japonesa, amb una exposició i diverses activitats com tallers i conferències a la gastronomia amb l'assessorament de ComerJaponés.L'Exposició Manga a la carta va ser una de les que més em va agradar.
La gastronomia japonesa està molt present en el manga, ja sigui com a tema protagonista, com a part de les històries o en el nom dels personatges, per exemple. Dragon Ball, El gran Suixi, Naruto, Musculman, Doraemon... Sempre hi ha alguna relació amb el menjar, i això m'encanta! I això és el que l'exposició ens va ensenyar.Manga a la carta

Noms de personatges relacionats amb el menjar

Personatges golafres

Manga per paladejar

Aquest any també hi ha hagut una àrea de restaurants japonesos més gran i amb més varietat de menjar japonès.L'exposició de Porco Rosso. 20 anys de vol, també estava molt xula! La pel·lícula es va estrena el 18 de juliol del 1992.


I com no, també la celebració dels 20 anys de Bola de Drac a Espanya.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada