5 de maig 2009

Phoenix Wright


He començat a jugar amb la NDS al Phoenix Wright. No el coneixia i gràcies a la recomanació de l’Elphaba, m’he viciat!
Estic jugant al primer: Phoenix Wright: Ace Attorney, però n’hi ha més, perquè és una saga. El segon és Phoenix Wright: Justice For All, i el tercer Phoenix Wright: Trials And Tribulations. També hi ha un quart: Apollo Justice: Ace Attorney. Total, que tinc joc per temps!



Però… sóc mooolt dolenta! No en tinc ni idea! Espero agafar-li el truc aviat, perquè sinó perdré tots els casos.

Com heu pogut deduir, és un joc ambientat en el món dels advocats i els judicis. Ens trobem amb diferents casos que haurem de resoldre. Però al pas que vaig… sóc una patata! No en tinc ni idea! Començaré a buscar per internet les solucions, però li donaré una oportunitat més al meu cervell, a veure si reacciona.

Tot i això, el recomano! Mola molt! Això sí, alguns diàlegs són super cutres. Suposo que és per la traducció, perquè nosaltres no ho diriem ni de conya, però sol pasar en molts jocs, no?

4 comentaris:

  1. No te preocupes, que el funcionamiento es siempre igual, así que una vez que le cojas el truco no tendrás problema. YO al principio cuesta mucho y también tiraba muchísimo de guias por internet, pero aun así es divertidísimo, aunque te atasques. Me río un montón con los personajes, y al final se pone muy emocionante ^-^.

    Tengo pendiente desde hace mucho tiempo hacer un post sobre estos juegos.

    Me ha encantado tu frase "sóc una patata" XD.

    ResponElimina
  2. Otra a la que Elphaba ha metido a los juzgados??

    jajajaja, tengo el 1º a medias, me quedé atascada y hace semanas que no juego, con el lío que he tenido el último mes....buff.

    ResponElimina
  3. A ver si le pillo el truco ya... sinó... suerte que existe internet! :-D Pero sí, los personajes són geniales y me río mucho! Ai ai ai... que intriga, a ver si llego al final!

    No me siento tan mal por haberlo escrito en catalán, ya veo que se me entiende igualmente!

    Y... es cierto, soy una patata! jajaja

    Zelgadiss (como me cuesta ponerte este nombre, no me acostumbro!): Elphaba es la culpable! Ella me ha metido a los juzgados! jejeje Te entiendo, cuando te quedas atascada es un rollo... yo abandono muchos juegos... pero algún día los repescaré!

    ResponElimina
  4. Anda que sentirte mal por escribir en catalán... baka! XDD
    Tú escribe en lo que te de la gana, mientras sea sin faltas de ortografía, que ya cuando no me entere te diré "mande??", jejeje.

    Uy, en el primero se ha quedado. Pues anda que no se pone bien ni nada la cosa!

    ResponElimina