14 de febr. 2010

Fast Food Panic


Sóc una viciada dels jocs de cambrers, de cuina, de servir... m'encanten. Em van dir que hi havia aquest joc per la Nintendo, Fast Food Panic, que anava d'aquest pal, així que no vaig dubtar ni una mica i ja me'l vaig posar a la Nintendo.


Com era d'esperar, era de la temàtica. Has muntat un restaurant i mica en mica fas carrera, tens més clients, més plats, més restaurants... més de tot... Serveixes les taules i cuines, i de tant en tant, reparteixes i calcules, per estressar-te més.


A mi m'ha agradat, perquè és més del mateix, cuinar i servir, però... és massa fàcil (per mi)! Només hi he pogut jugar menys de tres dies perquè... ja me l'he acabat! Ni panic ni res! No és tan complicat com sembla, però està distret. La veritat és que vicia, perquè com que vas jugant i vas passant les pantalles, continues jugant sense parar, i no te n'adones, i ja portes hores...

Així que per mi és recomanable, tot i la seva poca dificultat.

5 comentaris:

  1. QUé pinta más graciosa tiene el juego jejejeje. Lo buscaré.

    Ya entiendo por qué te gusta tanto Bambino (aparte de lo obvio) :P

    ResponElimina
  2. jajajajajajaja Sí, a parte de lo que me gusta que es obvio en Bambino, también me gusta por la cocina, jejeje
    Estos juegos son guais, la verdad, me encantan! Tienes que probar alguno si no lo has hecho.

    ResponElimina
  3. Este juego lo tengo y he jugado alguna vez aunque llega un momento que me desespero, porque no me da tiempo a hacerlo todo y... aaaagggggg jajajjajaja Es entretenido, desde luego.

    ResponElimina
  4. Yo tengo en la DS el "sushi academy", pero hace meses que no lo toco... Además el maestro cocinero era más cascarrabias que Nino y me tenía manía, nunca lo hacía lo suficientemente bien para su gusto. XDDD

    El que me gusta es un juego de que eres cirujano, pero como médico dejo aún más que desear que como cocinera. Jajajajaja.

    ResponElimina
  5. Uf, yo dejé el del cirujano porque me quedé atascada en la tercera operación, y no conseguía parar las hemorragias.

    ResponElimina