28 d’abr. 2010

... cause it's divine!!

Per fi vaig anar al teatre Club Capitol de Barcelona per veure l'espectacle Chocolat!


I per mi no és un espectacle qualsevol. És un espectacle de la companyia Divinas, que la Carla, una amiga amb la que vaig estudiar a la universitat, va fundar amb la seva germana i una altra amiga.

Va ser genial! Diví!!!


L'espectacle està dirigit per Martí Torras i amb música original de Mario Cobo i Ben Rowdon.

Chocolat! és un nou concert més teatral amb cançons originals que ens situa al Nova York dels anys 30.
Sofía, Nicole i Lulu, acompanyades pel seu quartet de músics (piano, contrabaix, bateria i clarinet) ens descobreixen els seus orígens i ens fan reviure la història de les Divinas, el que va ser el millor trio vocal de la història dels Estats Units.
Chocolat! és un espectacle dolç que narra la història d'una época amarga.



Recomano moltíssim aquest espectacle.
Canten divinament i ballen super bé. Tinc unes ganes d'aprendre a ballar claqué... uuffff, és que porten un ritme durant tot l'espectacle que et dóna ganes de ballar. El vestuari també em va encantar! Les seves veus, una passada! De veritat, molt bé!

Llàstima que el dia 25 d'abril van representar l'última funció, però ara estant preparant la gira i espero que puguin voltar per tot arreu.


Fins i tot vam comprar-nos el single de l'espectacle, que porta 3 cançons i està molt bé. Ja que ens havia deixat a meitat de preu l'entrada, que menys que comprar-lo, no? Ah, i a l'entrada en vans donar un bombó!!

Doncs res, que des d'aquí aprofito per felicitar a tota la companyia i especialment a la Carla, que és una crack i s'ho mereix! Que tingui molt i molt més èxit d'ara endavant!!!


No puc parar de cantar la cançó de Chocolat!
Se't queda al cap i no me la trec! Sort que la puc escoltar tantes vegades com vulgui!

.... cause it's divine!!!

5 comentaris:

  1. Pero que bien te lo pasas. Me ha encantado la canción y el espectáculo tiene una pinta estupenda. Mucha suerte a tu amiga y compañía

    ResponElimina
  2. Pues oye, ya te pediré información y que me cuentes un poco mejor la cosa en castellano, para enlazarte en mi blog de chocolate.

    ResponElimina
  3. Zelgadiss, jajajaja se engancha la canción, eh? Lo sé!

    Elphaba, pues ya te contaré cuando quieras. No había pensando en el blog chocolatero!!!

    ResponElimina
  4. Sí, va ser genial, diví, extra!! Ho vam passar molt bé i es va fer super curt! Nena, a vera si em passes les fotos eh, que jo també les vull tenir!!! 'Cause it's divine! Molta sort Carla! You're the best! Sou les millors, vaja! MOLTA MERDA!

    ResponElimina
  5. Ui, sí, Ada, t'he de passar les fotos! No hi vaig pensar!! Ja farem alguna cosa, tranqui.
    Va ser molt guai, sí!!!!

    ResponElimina