23 d’oct. 2010

No sóc shopaholic! (II): Pino. Japan 2010.

Bé, aquest cop toca parlar de... xocolata!! I de Sakurai Sho.



Realment va ser inevitable no comprar-lo, i a més, aquest cop, ho vam fer més d'una vegada, i ens va encantar!!!



Estem parlant, com heu pogut veure, dels mítics bombons gelats de xocolata que anuncia el Sho Sakurai: PINO. Quan els vam veure amb l'Elphaba al nostre conbini preferit, el Lawson, no vam ni dubtar d'agafar-ho.



Realment està súper súper bo!! És un bombó gelat, i quan te'l poses a la boca, es desfà! La làmina de xocolata que té per fora es fon i et ve tot el gelat que té a dins. Genial!!!



Reconec que, com que ens em vam comprar uns quants cops, m'he guardat el palet blau que s'utilitza per punxar el bombó i posar-te'l a boca. És una tonteria, però em fa gràcia tenir-lo, i a més, aquests bombons sense això no es poden menjar bé. Us ho dic per experiència, perquè un dels cops me'ls vaig menjar amb la mà... i se'm van desfer als dits!!



Si aneu al Japó, tasteu-los, perquè estan deliciosos! (a part de l'anunci, és clar, que ell si que està per menjar-se'l!). És una llàstima que no es puguin trobar aquí! I a més, no recordo pas que fossin cars, o sigui que encara millor! I n'hi ha de més sabors i tots són molt bons!!

6 comentaris:

  1. Ayer cuando leí el post me entraron unas ganas de chocolate, claro que no tenía bombones y me tuve conformar con unas onzas de una tableta que compré el otro día. Hummmm tienen una pinta por no hablar del anunciante (upppss creo que eso no tenía que haberlo puesto XDDDD)

    ResponElimina
  2. Entonces comprobado ya: están tan buenos como parece (ejem, los bombones digo... esto los bombones helados, vaya... XDD)

    ResponElimina
  3. Ey ey ey, qué dices de MI Sho? Eso no te atreves a decírmelo en castellano a la cara jajajajajajjaa.
    Buenísimo, y no especifico.

    ResponElimina
  4. Sabemos perfectamente a qué te refieres con lo de buenísimo, Elphaba.. al bombón... tampoco especifico... XDDD

    ResponElimina
  5. No sé de que me hablas Elphaba, seguro que no has entendido bien el catalán... ;-P jajajajaaja Están buenísimos (en plural, claro, que hay muchos bombones!) jejejejee

    ResponElimina
  6. Pues sí que es fina la capa de chocolate, si se derrite tan fácilmente en los dedos.
    Tendré que hacer un esfuerzo y regresar para poder pobarlos ;)

    ResponElimina