28 de març 2012

No sóc shopaholic! (IV): Oronamin C 「オロナミンC」


Després d'haver tastat la beguda vitamíninca Chocola BB, ara tocava el torn a aquesta altra beguda: Oronamin C「オロナミンC」. Aquesta beguda és energètica i conté isoleucina i altres aminoàcids essencials com també moltes vitamines: vitamina B2, vitamina B6 i vitamina C. De la vitamina C li ve la C del nom (lògicament, jejeje)


Per què la volia tastar? Tan simple com perquè els anuncis el fa el Sakurai Sho! Com aquest:


O bé, aquest altre:


Ja anava decidia a tastar-la, però es que cada dia al metro podia veure unes quantes màquines de begudes amb la seva cara i l'anunci de la beguda, així que era inevitable no fer-ho.


Així que, finalment la vaig provar. I vaig immortalitzar el moment sense dubtar-ho!




Realment no sé dir quin sabor té la beguda. Però ben fresqueta va passar súper bé! I realment té poca quantitat, així que tampoc et dóna temps per cansar-t'en.


Buscant per internet, he trobat l'info de la beguda, i amb la foto que es veu, he descobert que és de color taronja! Com que ve dins d'aquesta botella de vidre fosca, no m'hi vaig fixar en el seu moment.

No vaig notar tampoc un augment de la meva energia, però les males llengües diuen que ja en tinc més que suficient com per prendre'm begudes energètiques! ;-P


6 comentaris:

  1. Jeje, esto ha sido divertido. He leido el titulo del post y no tenia ni idea de qué bebida era hasta que he entrado y me he dicho: "Ahhh, la que anuncia Sho" jajajja Vamos, que clasifico las bebidas japonesas por quien las anuncia, jajajjaja.
    Ayy Elphaba, si esa máquina se cruza en tu camino, quien te vería intentar llevartela XDDD

    ResponElimina
  2. Gran foto!!! Quin xarop!

    ResponElimina
  3. Pero que c*ño es, una medicina, un refresco sin más, un líquido con propiedades curativas, un bebedizo mágico, la panacea original, qué demonios es esa bebida?? No me queda nada claro.

    A todo esto, propongo cambiarle el título a este post por "No sóc Sho-paholic!" ^^

    ResponElimina
  4. Yo de este hombre me lo bebería todo.

    ResponElimina
  5. Geno, Elphaba se lo habría llevado todo fijo!!!

    Y a mi que me cuentas, Zelgadiss! Yo qué sé que es lo que bebí! Sé que es bebida energética con vitaminas, no me pidas más! jajajaja Pero mala no era!! Pero... me mola mucho lo de "No sóc Sho-paholic!"!! jajajaja Que bueno! No lo había pensado!!!

    Elphaba, eso a sonado un poco guarro, jajajaja ;-P

    ResponElimina
  6. ¿A que sí, Clara? :D
    Yo me imagino que debe ser como el chocola BB. ¿Tiene un sabor parecido? A mí aquello de Nino me recordaba un poco a los viales bebibles multivitamínicos o de hierro que te manda el médico cuando estás anémico. Anda que hasta que encontramos en una farmacia un chocola de los que tuvieran en la etiqueta la carita de Nino... Porque otro no podía ser XDD.

    ResponElimina