21 d’ag. 2009

Arashi en concert!

Ja fa dies que no actualitzava el post. Però es que les bones notícies es fan esperar.

JA TINC ENTRADES PER ANAR A VEURE ARASHI A L’ESTADI KOKURITSU DE TOKYO!!!!

És la gira del seu 10è aniversari, i l’Elphaba, la Zelgadiss i jo, és a dir
THE AIBA TEAM, no ens ho podiem perdre! Serà el millor concert de la meva vida (ho sento, Mika, però em sembla que et superaran) i ens ho passarem de conya!


Mireu, mireu, en breu jo seré una d’aquestes japoneses, una de la multitud que estarà emocionada al concert, amb els meus uchiwas saltant i cantant!




El vídeo és de l’any passat al
Kokuritsu Stadium, on anirem en breu a veure’ls! I la canço és “Hadashi no Mirai”. Aquí no es veu del tot l'espectacularitat del que és estar en un concert d'aquestes magnituds, però ja us dic que fliparé en colors!


Ha costat moltíssim aconseguir-les, tant d’esforços com de pasta, però no vull parlar del tema perquè ja tot plegat em cansa i no val la pena capficar-se. No em pensava que tot plegat seria tan llarg i dur... però... fora les males vibracions i els problemes! Ara ja tenim les entrades!

A gaudir d’aquest magnífic, meravellós, fantàstic, al·lucinant i irrepetible viatge cap a Tòkyo! Konbini!!!

7 comentaris:

  1. Aiiiiiiiiiiiiiiiiiiis! No puedo decir nada, no puedo :D:D:D:D:D:D

    ResponElimina
  2. Te estás viendo allí, eh? Eres una más de la masa, eh? Vamos a flipar!!!! jejejej

    ResponElimina
  3. Bueno, tanto como ser una más de la masa... en fin, ya sabes que a mí me va a resultar complicado fundirme en la multitud sacándoles dos cabezas a cada japonesa XDD.

    ResponElimina
  4. Que envidia zorras!!! jejjee en el buen sentido! Que nada, que lo paseis muy bien y a disfrutarlos que esto solo se puede hacer una vez en la vida!! Good trip to Japan!

    ResponElimina
  5. Gracias! Creo que tienes razón. Puede que volvamos alguna vez (yo de hecho ya estoy pensando en los lugares de Japón que no podré ver esta vez), pero no será igual que esta, y ni de lejos la misma emoción.

    ResponElimina
  6. Yo también estoy pensando que como me mole Japón ahorro otra vez para otro viaje aunque tenga q trabajar limpiando la mierda de los caballos en una cuadra de un pueblo perdido de la cantabria remota (e infinita, jejeje)


    TENEMOS QUE PASARLO LO MEJOR QUE PODAMOS QUE HEMOS SUFRIDO MUCHO CON TODO ESTO.

    (y en el concierto x descontao)

    ResponElimina
  7. A Japón volvemos fijo, yo seguro! jejeje (Ada, a veure si llavors vens amb mi, eh?) pero lo del concierto seguro que será irrepetible!

    A disfrutar!!!!

    ResponElimina