Està aquí a Barcelona, al carrer Comte d'Urgell, 110.
La pàgina web està super bé: http://www.ochiaipastisseria.com/
El pastisser és un japonès, en Takashi Ochiai. En aquesta pastisseria hi ha especialitats japoneses, però també pastisseria europea.
Mireu aquest vídeo on us explica una mica què hi fan:
Hi havia moltes coses per triar, però al final m'he decidit per tastar un kurimanju (くりまんじゅう), un pastisset de pasta brisa farcida de castanya confitada. Estava molt bona! Mireu quina pinta té:
I també he provat un brownie i un cacaolat! mmmm El brownie també estava boníssim!
Només m'ha decepcionat no veure-hi cap japonès a dins! És una tonteria, però m'hagués fet gràcia! És una miqueta car, però val la pena i és molt maco per dins!
Todo eso hay que probarlo...¡¡¡Cuando pueda ir a Barcelona me llevas!!!
ResponElimina¿A que sí?
Que hay muchas cosas que nuestro "turismo gastronómico" necesita conocer.
Eso ni se pregunta, te llevaré seguro! Y al super japonés y a restaurantes japoneses... jejeje
ResponEliminaNuestro "turismo gastronómico" debe continuar! jejeje
Eso, iremos probando especialidades hasta que lleguemos al sumum de la gastronomía, que es probar japoneses crudos XDDDDD
ResponEliminaAhora podrás probar un dango en condiciones y comprobar si sigue sin gustarte...
ResponEliminaQué suerte, aquí no hay ninguna pastelería japonesa :(
Pues creo que no tenían dangos, la verdad. No me suena verlos, aunque seguro que escondidos debían tener. Yo los volví a probar aquí, me los trajo una vecina japonesa, y eran más buenos que los que provamos, pero no me acabo de acostumbrar a la textura esa tan rara...
ResponEliminaLa pastelería mola, pero es un poco cara, y tienen cosas occidentales también.