18 de des. 2009

Go Braves Go!


Molts ja sabeu que m'agrada el baseball. Aquí realment no és un esport prou conegut així que quan vaig anar a Atlanta (USA) amb l'Ada vam aprofitar per anar a veure un partit de baseball, concretament dels
Atlanta Braves.


Però nosaltres quan fem una cosa, la fem bé, oi? Així que vam anar més que preparades per veure el partit Atlanta Braves vs San Francisco Giants. Mireu que guapes que anavem!!



La veritat és que tampoc ens vam enterar gaire, i va ser un partit força dolent que... fins i tot es va fer un pèl llarg... però va ser molt divertit! Les músiques que posaven eren una passada i la cançó dels Braves, que li diuen Tomahawk Chop és una passada!!

Els Braves van acabar perdent, però l'experiència va ser genial! S'ha de repetir!

Us deixo amb un vídeo resum que he fet d'aquell dia amb la música dels Braves! Go Braves Go!! (Només ens falta el martell, jejeje) Enjoy!



No os dan ganas de ver un partido de yakyu en Japón? Todo el estadio lleno de... japoneses... los jugadores con uniformes.... japoneses... jejeje Tenemos que ir la próxima vez! ;-P

5 comentaris:

  1. Al más puro estilo americano

    ResponElimina
  2. O sea que como te gusta el baseball en el fondo se podría decir que "coleccionas" camisetas, lo de querer la camiseta de un equipo nipón pensaba que era una pedrada que te había dado allí como lo de comprar "sobres de Binbo danshi" (x cierto, que grandísima compra, que bien los pegó Oguri, le quedaron geniales, jajaja)

    En respuesta a tu pregunta: ¡¡¡CLARO QUE ME APETECE VER ALLÍ UN PARTIDO!!! Si el baseball es el deporte nacional de Japón, y ya se sabe que nosotras estamos "integradísimas" en su sociedad (hombre, me hubiera gustado más un "Johnny's sport day" pero esto tb me vale). Yo algún sábado he pillado algún partido viendo la tele en el Keyhole y me he quedado un rato embobada mirándoles los traseros a los jugadores... digo, mirando las jugadas tan interesantes que hacían.

    P.S. Riida, que kakoii estaba bateando!!! jijiji

    ResponElimina
  3. Sí, sí, Geno, al puro estilo americano. Si cantaron el himno americana y todo, me quedé alucinada!

    jajajajaja Que me gusta el baseball! Es cierto! jajaja Aunque lo de comprar camisetas tengo que ir con cuidado, que estas son muy caras, pero son tan chulas!!! jejeje

    Oguri es el mejor pegador de sobres de todo el mundo! jajaja Le quedaron geniales, eh? ajjajaja

    Ya ves, veremos los culos muy interesantes, ays, digo jugadas, que me despistas Zelgadiss, jajaaja Pero no sólo de los jugadores, que el campo estará lleno de fans guapos! jajajaja

    Riida y Aiba kakkoii! jejeje Mejor 2x1, no? ;-P

    ResponElimina
  4. Ostras, tenemos tantas cosas que hacer y probar para la vuelta que, una de dos, o vamos dos veces o nos quedamos veinte días en lugar de diez.

    ResponElimina
  5. Osti quins bons records!! Jo ja era el segon partit dels BRAVES que veia i a mi m'encanta!! Llàstima que no vam comprar el martell! Però va molar tant! Encara recordo la cançó dels Go Braves, go! Quin gran viatge, llàstima de tots els entrebancs, però hi ha coses que ens van deixar molt bon gust de boca, com el partit dels Braves i sobretot, sobretot, el footing de Miami, no l'oblidaré mai!! jajaja! Encara ara a London gastava l'acondicionador del Colony i m'ha fet pena tirar el pot i tot.... no sé l'hi tinc carinyo amb aquest hotel, a part de la bèstia que ens vam trobar al passadís... ostia quines aventures!! Llàstima que ara sí que no tindrem temps de fer el fotolibro... Merde! See u soon, I hope!

    ResponElimina