5 de nov. 2010

Saló del Manga 2010: de monstres i firmes

Com cada any, vaig anar al Saló del Manga de Barcelona!



Com sempre, estava super ple de gent, tot i que vaig anar en divendres i la cosa estava realment molt més calmada, perquè el que és el cap de setmana... gairebé no es pot ni caminar!


Va ser impossible aconseguir un ticket perquè la Wataru Yoshizumi em firmés un autògraf!!! És la mítica autora de Marmalade Boy (o el que és el mateix La familia crece que feien a La 2).


En aquesta foto de sobre, es veu la gent que estava esperant per veure si sortia la Wataru.... va ser súper difícil veure-la! I estava totalment prohibit fer-li fotografies! Així que ni fotos ni autògraf ni res!

També hi havia una cantant japonesa que es diu Yuuki. És solista i compositora. Va començar la seva carrera professional l'any 2004. La seva música, segons he llegit, és pop-rock japonès. Realment no la coneixia de res, i em va caure super bé! Va cantar una mica i tot abans de firmar autògrafs i era super maca!


Hi havia una exposició molt xula: Manga de por.


Repassa la tradició visual japonesa del món del terror, donant un pes específic al manga, però sense oblidar altres manifestacions, com la tradició pictòrica, l'anime o l'horror japonès al cinema.



Les il·lustracions que hi havia eren una passada!! Realment em va agradar molt. Per mi es pot dir que va ser el més guai del Saló d'aquest any.



I... quin personatge que coneixem japonès és un monstre però a nosaltres ens agrada molt??
Sí, estem parlant de Kaibutsu-kun (怪物くん)!!! (Leyre, te la dedico!!) No vaig poder evitar fer-me una foto de record... jejejeje
I com no podia marxar amb les mans buides, em vaig comprar un manga que fa temps que volia i que gràcies a déu és d'un sol volum: "El bate mágico" de Gosho Aoyama (sí, l'autor del Detectiu Conan).

5 comentaris:

  1. Mírala, con su camiseta del 24h TV. Que sepas que la verde es la que llevaba cara-melón XDDDDD.

    ResponElimina
  2. Jeje, que guay, nuestro amigo Kaibutsu-kun. De Marmalade boy solo me lo leí pero mi hermana no se perdió un capítulo XD

    ResponElimina
  3. Que pila de dibujos e ilustraciones había en la exposición, la releche!!

    Ya veo que este año tb cayó la camiseta de las 24 horas terebi, ¿eh?. ;-)

    ¡¡¡Kaibutsu kun es el monstruo más simpático del mundo!!!
    ;-P

    ResponElimina
  4. Uys, es que este año la diseñaba Ghibli. Era una buena causa. Le sentaba de puta madre a Nagase y a Matsuoka.

    ResponElimina
  5. Qué guay!!! Cómo mola!!!
    Ainss, Marmalade boy, jeje acabé comprándome el manga después de ver el anime. La exposición tiene muy buena pinta y qué simpático Kaibutsu-kun jeje
    "El bate mágico" no me suena pero si es del autor de Conan, ya tiene algo a favor :-)

    ResponElimina