23 de març 2012

Exposició de Kaibutsu-kun「怪物くんの世界展」a la NTV

Una de les altres exposicions que volia veure abans de marxar cap a Barcelona, era la de Kaibutsu-kun 「怪物くん」 que es feia a les instal·lacions de la NTV en motiu de l'estrena de la peli en 3D.




Només arribar a les instal·lacions, a fora, ja et trobes aquest tobogan gegant amb la cara de l'Ohno fent de Kaibutsu-kun! Lamentablement no hi podia pujar... Era només per petits...






Després del primer impacte, ja vaig pujar cap a dalt per veure com estava el panorama. La cua era super llarga!! Com diu el cartell, d'entre 50 i 60 minuts. Però ja que havia anat fins allà... No vaig poder evitar fer-la!



Mentre esperava a la cua, i mentre la gent em mirava amb cara rara, vaig fer algunes fotos, com la del cartell de l'exposició i de les coses que es podien entreveure i que més endavant veuria des de dins.




I llavors, un cop a dins... Com sempre no es podien fer fotografies, però així més o menys, dissimulant, en vaig poder fer algunes. Primer es veien fotografies de la pel·lícula, i després ja hi havia uns maniquís amb la roba dels personatges.




Era realment molt simple. No entenc com la gent podia fer tanta estona de cua! Bé, ho entenc, jo la vaig fer! jejeje

Però després de veure el vestuari, et feien esperar un moment darrera d'una cortina. I quan entraves, es veia aquesta mena de mostre/drac/no-sé-què-és, que surt a la pel.lícula!


I aquí tenies una persona que et feia la foto pertinent. Primer amb el cartell de la pel·lícula. Va ser super graciós perquè l'home va flipar en veure una estrangera!! I que a sobre no sabia gairebé parlar. Però li va fer molta gràcia. A més, per fer-te la foto s'emocionava i et deia el que havies de fer fent-ho abans ell. Simplement genial! SAIKOU!!! Sí, ho vaig dir abans de fer-me la foto, la paraula mítica de Kaibutsu-kun!




El monstre de tant en tant es movia. M'hi vaig quedar una estona per veure què feia, però abans també em van fer la foto!

Ja al sortir, i amb tot gairebé ja tancat i recollit, vaig aprofitar que hi havia poca gent per fer-me la foto amb el tobogan!


Va ser molt divertit, però també molt pesat perquè vaig estar molta estona fent cua sola i avorrida. Però com a bona fan que sóc i com a membre de l'Aiba Team, era una visita obligada!


7 comentaris:

  1. Cachis ese flash que refleja justo en el careto de Ohno. Muy guay la expo y no, no podías dejar de pasar por ahi XDDD

    ResponElimina
  2. Hola, he trobat aquest blog per casualitat. Estic buscant per comprar el dvd de la peli kamame shokudo. Algú sap on la podria trobar o baixar? He vist una web japonesa però el dvd costa uns 44e. He vist pel teu comentari que t'havia agradat molt.
    Qualsevol indicació m'anirà be perqué haig de fer una anàlisi d'aquesta peli.
    Moltes gràcies,
    Núria

    ResponElimina
  3. Hola Núria, merci per trobar el meu blog! Doncs realment per comprar-la només pot ser per internet i en una versió amb subtítols en anglès perquè no l'han tret en DVD aquí. Però jo la tinc d'internet amb subtítols en castellà. No és gaire difícil de trobar, però si vols et passo algun enllaç. És molt maca la pel·li, i si n'has de fer un treball està guai que sigui d'aquesta peli.
    Ja em dius alguna cosa i t'ajudo. Merci!

    ResponElimina
  4. Anda que no te hubiera gustado a ti nada lanzarte por el tobogán Kaibutsu-kun XD

    ResponElimina
  5. Ya ves Elphaba, porque no colaba, pero tenía unas ganas tremendas!!! jajajja

    ResponElimina
  6. AYYYY OMÁ, LA ROPA DE "GILIPOLLAS OREJÓN"!! o///O

    Había visto alguna cosilla de esta exposición hace meses, no sé si en un blog, un Lj o algo de eso, pero tu crónica y tus fotillos son mucho más detalladas que lo que había encontrao, desde luego.
    El dragón ese es horripilante, parece un camello que es primo del de la historia interminable (que dicho sea de paso, ese parecía a todos los efectos un perro) o_O

    Si Clara se lanza x el tobogán de Kaibutsu kun me lo tomaría como algo personal, si alguien se tiene que "tirar sobre Ohno" tengo que ser yo y nadie mas!!! Hombre ya!!!

    ResponElimina
  7. Pues me alegro que mis fotos hayan sido más detalladas que las que habías encontrado por ahí, Zelgadiss! La verdad es que no se podía hacer nunca, pero como no quiere la cosa algunas hice, y eso que siempre me sentía observada!

    Sí, es verdad, la cosa esa es un primo del de la historia interminable! jejeje De cerca no es tan chungo como parece, jejeje

    jajajajaja Ahora que lo dices, suerte que no "me pude tirar" a Ohno, porque ya te veo viniendo a pegarme expresamente! jajaajja Pero no me digáis que el tobogán no molaba y lo guai que habría sido tirarse!! ;-)

    ResponElimina