4 de nov. 2009

嵐 Challenge Week! Special 3D!!!

嵐 Challenge Week!



Durant aquesta setmana de la Challenge Week, que ha estat del 25 d'octubre a l'1 de novembre, a la Nihon TV, ha tingut 50 hores en antena presentant-se a diferents i variats programes de la cadena. Han sortit per tot arreu, però s'havia de destacar l'especial de 3 hores de diumenge dia 1 de novembre: 驚きの嵐SP. Entre d'altres coses, el més guai, a part de tots els experiments, que van ser genials, era l'experiment en 3D! Una de les seves actuacions va ser en 3D, concretament la cançó Sakura Sake.

A la seva web et donaven les instruccions sobre com fer les ulleres.


Jo les vaig fer!!! Algú més a part de l'Elphaba les va fer? hehehe



En aquest vídeo també us expliquen com es fan les ulleres i ens ensenyen una miqueta com serà l'especial!

Això és el que vaig utilitzar per fer-les:


I aquest va ser el resultat:


Són iguales que les seves eh? jajaja Si ja les teniu les fetes i preparades... ja podeu veure el següent vídeo!!! És l'actuació en 3D de l'especial!!!! Statto!!!



Ehem... no es veu una merda, oi? jajajaja Jo no ho veig bé... no sé... no deu tenir gaire secret, no? Potser no vaig fer bé les ulleres... hauré d'aconseguir-ne unes bones, perquè deu ser xulo veure-ho en 3D! A mi se'm veu estrany...

De totes maneres, va ser genial!!!! El KeyHole es va penjar mil cops, i només vaig veure un trosset en directe, però aquesta gent s'ho curren mooolt! Són els millors!!!

Ara a esperar que algú pengi tot l'especial a bona qualitat per descarregar i guardar amb tot el material d'Arashi!!! Si ja sabeu on es pot descarregar, please, digueu-m'ho!!!

3 comentaris:

  1. Pos las mías son distintas, mis gafas tienen patillas y todo, las pinté de negro para que fueran como gafas de Nerd. XDDD

    eso sí una mierda el Keyhole que petó entero en lo del 3D y no vi un cagao... menos mal que Youtube nunca decepciona.

    ResponElimina
  2. Sí, las que yo encontré para hacer por internet tenían patillas también y eran más guais. Podía imprimir y recortar... pero yo quería hacer lo que Arashi me decía, jejeje Y total... no me sirve de mucho...
    Tú el vídeo lo ves bien en 3D con tus gafas?

    ResponElimina
  3. YO hice mis gafas a ojo, sin medir ni nada, que para eso llevo muchos años usandolas, y me han salido bastante bien. Las probé antes del programa con una imagen 3D y se veía perfecto.
    Lo del Sakura Sake pues más o menos lo vi bien. Un poco raro porque no es a buena calidad, pero vi el 3D. Tanto el puño de Nino, como el matasuegras de Ohno, y sobre todo el sable laser de Sho, parecía que salían de mi pantalla!.
    A ver si le hago foto a mis gafitas.

    ResponElimina