11 de nov. 2009

Saló del Manga 2009


El passat dia 31 d'octubre vaig anar al Saló del Manga de Barcelona que se celebra a La Farga de L'Hospitalet. Com cada any, no hi podia faltar!!!



Hi havia una exposició sobre en Shin-chan, en homenatge al seu creador Yoshito Usui, que va morir fa poc.


I com no, hi havia molts cosplays!!! No em pregunteu de què... perquè la veritat, no ho sé... però molen molt! Estem pensant realment d'anar-hi l'any vinent amb cosplay! Pot ser molt guai... només hem de pensar de què... hi ha masses personatges xulos per escollir!!


Però em va fer gràcia trobar entre tanta gent...


Sí, dues noies disfressades de Kanjani8!!!! No vaig poder evitar demanar fer-les una foto, i van flipar! I les altres dues... les vaig pillar de lluny, però són kat-tuneres fijo! Sinó mireu amb detall les samarretes!! jajaja Però també hi surt escrit Arashi i NEWS em sembla. Va ser curiós, la veritat. De les vaca-baka ni rastre. No vaig veure-les, però estava a petar de gent i gairebé no em podia moure!!



I què em vaig comprar? Doncs de manga res... però sempre cau alguna cosa de Totoro!!!!


Sí, és un gatobus i una pelusa de Tonari no Totoro! jejeje Tots dos són per penjar. El gatobus me l'he posat al vidre del cotxe i la pelusa la tinc penjant a l'armari. És molt guai perquè la corda es tira i la pelusa es mou, puja cap a munt! És super graciosa!!!

Doncs res, a esperar fins el Saló del Manga de l'any que ve! A veure si s'apunten dues que jo em sé! ;-P


5 comentaris:

  1. Es en el mismo pabellón de siempre ¿no? Sólo he ido 1 vez pero me suena el sitio.

    ¿No había discos de J-pop a precios prohibitivos?

    A finales de este mes es el salón del comic de Getxo y seguro que veo algún single de Arashi a un precio que haría temblar hasta al señor Johnny's...

    ¡¡¡MALDITDA SEA, YO QUIERO DISFRAZARME DE EITO RANGER!!!

    ResponElimina
  2. Sí, es el mismo pabellón, pero hay dos sitios más. El escenario y las salas de proyección, que los ubicaron en otros lugares cerca.

    Sólo vi un stand con los CDs y DVDs, el de siempre, y a precios caros como siempre. Ya es normal... pero tampoco me fijé mucho porque de momento ya me he gastado suficiente pasta en CDs y DVDs, pero el señor Johnny's seguro que temblaría, jejeje.

    Venga, el año que viene vamos todas y nos disfrazamos de Eito Ranger!! Yo también quiero! Estaríamos geniales!!!! Tenemos que hacerlo!!!

    ResponElimina
  3. Uy mira, unas Kurayas en femenino, qué monas XD.

    ResponElimina
  4. El de Madrid fue un fiasco.
    Como no mejoren me van a ver poco el pelo por allí. Además era pequeñísimo.

    ¡¡Me encanta la "pelusa" de Totoro!!qué mona!!

    ResponElimina
  5. El nuestro también es muy pequeño, no se puede casi ni andar! Pero voy igualmente porque mola!

    Sí, la pelusa de Totoro es una monada, no pude evitar comprarla!!! Soy débil!

    ResponElimina